Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állat blogok képes leírás - Állat, állatfajok bemutatása.tlap.hu
részletek »

Állat blogok - Állat, állatfajok bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allat.tlap.hu » Állat blogok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Asszony a lovon

Asszony a lovon

Ami elindította a blog írását, hogy párom talált tavasszal a neten egy erdélyi lovastúrát, Az ő kérésére kezdtem el lovagolni tanulni, hogy majd egyszer, remélhetőleg jövő ősszel a megálmodott lovastúrájára eljussunk. A blogban a lovasiskolában elért sikereimet és kudarcaimat, esetleges fejlődésemet kedtem el lejegyezgetni, ami a mai napig tart. Amennyiben más is felnőtt fejjel kezd a tanulásnak, talán tudok kis bátorítást adni a bejegyzéseimmel. Mellette a nyári szabadságunk alatti csavargásunkról, pár túránkról is írtam, amit érdemesnek tartottam megörökíteni.

Érdekes Világ - érdekességek az állatokról

Érdekes Világ - érdekességek az állatokról

Érdekel világunk különleges állatvilága? Érdekes Világ online magazinunkban megtalálod a legkülönlegesebb tényeket, állati rekordokat és furcsa fajokat, amikről még nem is hallottál. Szórakoztató cikkeinkből bővítheted ismereteid és a rengeteg fotón keresztül átélheted az állatvilág sokszínűségét. Oldalunkat mindenkinek ajánljuk aki szereti az állatokat. Témáink körbefogják a legkülönbözőbb fajokat, kezdve kedvenc házállatainktól egészen a különleges és ritka vagy akár már a kihalás szélén álló fajokig.

Garfild

Garfild

A garfild portál létrejöttének célja, hogy egy gyors regisztrációt követően bárki közzétehesse állataival kapcsolatos érdekes, megehökkentő, jópofa, vicces, kedves vagy csak egészen egyszerűen szép képeit, videóit. Persze itt is azonnal törlésre kerülnek a törvényeknek nem megfelelő és mások jogait sértő tartalmak, így mindenkit kérek, hogy az oldal használata előtt olvassa el a Jogi nyilatkozatot! Aki nem kíván regisztrálni, az e-mailben is elküldheti az oldalon elhelyezni kívánt anyagát! A bejegyzésekhez regisztráció nélkül, akár nevtelenül is hozzálehet szólni! Remélem a Garfild portál kellems kikapcsolódást nyújt az állatokat kedvelő internetezőknek! De ez nem csak rajtam múlik!

Állat, állatfajok bemutatása magazin hírek
Madártani egyesület: ne etessük a vízimadarakat!
Madártani egyesület: ne etessük a... A vízimadarak etetése felesleges, különösen nyáron, amikor korlátlanul találnak maguknak táplálékot, ezért a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület(MME) arra kéri az embereket, hogy sehol és semmivel ne etessék az állatokat. A madár- és természetvédelmi hatóságok, szervezetek világszerte küzdenek a vízimadarak etetése ellen, amely tömegesen sodorja...
Először tanult meg kardszárnyú delfin emberi szavakat utánozni
Először tanult meg kardszárnyú delfin... Először tanult meg egy kardszárnyú delfin olyan angol szavakat utánozni, mint a...
A tengerek óriásait veszélyeztetik a műanyag mikroszemcsék
A tengerek óriásait veszélyeztetik a... A tengerek óriásait, a bálnákat, cápákat, rájákat veszélyeztetik a műanyag...
Háziállatok ismertetése

Háziállatok ismertetése

Otthon tartott háziállatokról tudnivalók: - Az aranyhörcsög - A kisállattartásról - Sziriai aranyhörcsög - Törpehörcsögök - Fehér aranyhörcsög - Szürke sziriai aranyhörcsög - Kaméleon - Házinyúl - Vadászgörény - Trópusi tengeri fajok - Hidegvízi édesvízi fajok - Trópusi édesvízi fajok Folyamatosan fogom bőviteni

Kutyavilág

Kutyavilág

Sok fotóval és videókkal illusztrált szórakoztató, néhol szomorú megtörtént kutyás történetek Murrayről a Bichon Havanese kutyusról. Egy kiskutya és a barátainak / ellenségeinek élete vicces fotókkal humorosan leírva. Saját képek, videók és állatmesék kutyákról, háziállatokról, állatkerti állatokról.

Macska blog

Macska blog

A honlap célja, hogy a hazai macskatartókat megfelelő információval lássa el beleértve a külföldi tapasztalatokat, kutatási eredményeket és ajánlásokat. Minden, amit itt leírtunk valahonnan származik. Bár többek között gyógyszervegyészeti, biokémiai és toxikológiai területen is jártas vagyok, ez esetben tekintsenek csak egyszerű szakfordítónak, aki tolmácsolja a történéseket, hogy tanulhassunk a más országokban bevált gyakorlatból és az elkövetett hibákból.

Tengerimalacok - Mutu malac blogja

Tengerimalacok - Mutu malac blogja

Szeretném bemutatni tengerimalacokkal foglalkozó oldalam, jelenlegi tengerimalacaim mindennapjait képekkel és videókkal illusztrálva. Emellett segítek a helyes állattartásban, tanácsot adok kezdő malactartóknak, vagy bárkinek, akinek szüksége van rá. 13 éve tartok tengerimalacot, ez idő alatt rengeteget tanultam ezekről a csodás kis állatokról. A tartásuk nagyon sok odafigyelést igényel, és szeretném, ha minél több emberhez eljutna, hogyan kell a tengerimalaccal bánni. Sajnos rengeteg olyan esetről hallok, hogy nem megfelelő körülmények között él az állat, nem jól etetik, rosszul gondozzák, a felelőtlen szaporításokról már nem is beszélve! Ezeket szeretném megakadályozni, hogy minél több tengerimalackának lehessen jó élete! Az az 5-8 év nem sok, amit élnek, de ez az idő legalább boldogan teljen számukra.

Totóval az úton

Totóval az úton

Kutyás család vagyunk, a lovaglás mellett sokat járjuk a kedvencünkkel az országot. A tapasztalatom az, hogy mindenhol másképp értelmezik a kutyabarát fogalmát. Ebben a blogban kezdtem el összeszedni azokat a helyeket (szállodákat, éttermeket, stb...) országon belül, ahol megfordultunk a kutyánkkal. Persze a magánéletünk is belekeveredett, bár igyekeztem a névtelenséget megtartani. Ez mellett helyet kapott a blogban kutyánk baráti társasága is. Szeretnék én is országon belüli szállodákról hasonló ajánlásokat véleményeket olvasni, amely segíti a kutyával utazókat, mert mi is belefutottunk pár problémába.

Vakkantó blog

Vakkantó blog

A Vakkantó blogján érdekességeket, fontos tudnivalókat olvashatsz elsősorban kutyákról, de egyé háziállatokról is A blog írói sokat látott szakértők, akik kutyaiskolában töltött több éves tapasztalatuknak köszönhetően valóban érdemben tudnak a témához szólni és tanácsot adni! Számos témakört találsz a blogon, ahogy érdekességet úgy alapvető tudnivalókat is. Győződj meg róla Te is!

Tuti menü